Grid star text-message

Colorant pudra nealimentar - FUNDUSTIC WHITE SNOW-10 ml - Fractal

Colorant pudra nealimentar - FUNDUSTIC WHITE SNOW-10 ml - Fractal

Cod produs: 5999092900013

In stoc
14.00 Lei

Pentru comenzile plasate pana in ora 14:00, de Luni pana Joi, predăm curierului și pleacă de la noi în aceeași zi.

Ai nevoie de ajutor? 0364 881 182

Colorant Pudră Nealimentar - FUNDUSTIC WHITE SNOW - 10 ml - Fractal
Perfect pentru decoruri delicate și luminoase, acest colorant pudră oferă un efect mat alb-neutru. Beneficii: aplicare ușoară, aderență bună pe fondant, ideal pentru umbre, accente sau tonuri de bază în decoruri rafinate.

Colorant pudra nealimentar - FUNDUSTIC WHITE SNOW-10 ml - Fractal

Colorant pudra nealimentar - FUNDUSTIC WHITE SNOW-10 ml - Fractal

14.00 Lei

Colorant Pudră Nealimentar - FUNDUSTIC WHITE SNOW - 10 ml - Fractal

Produs destinat exclusiv decorării externe, nealimentar.
Colorantul pudră FUNDUSTIC WHITE SNOW este ideal pentru adăugarea de accente discrete, efecte de umbrire sau iluminare în lucrările de decor cofetărie. Nuanța albă neutră se aplică ușor pe suprafețe precum fondantul, pasta de zahăr sau ciocolata albă, oferind un finisaj mat, uniform.

Moduri de utilizare:

  • Aplicare cu pensula uscată pe suprafețe netede pentru efecte delicate.

  • Diluare cu alcool pentru picturi cu detalii fine.

  • Poate fi amestecat cu alți pigmenți nealimentari pentru a deschide tonurile.

  • Recomandat pentru tehnici de umbrire, texturare sau efect de „zăpadă”.

Important: Acest produs este necomestibil și se folosește doar pentru decor extern.

 

Recenzii (0)

Recenzii

Nu exista recenzii pana acum.

Produse recomandate

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: