Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Mix pentru Pandișpan/Sponge Cake - 500 g - Funccakes

Mix pentru Pandișpan/Sponge Cake - 500 g - Funccakes

Cod produs: F11105

In stoc ( doar 2 bucati ramase )
29.00 Lei
  • Producator: Funcakes

Pentru comenzile plasate pana in ora 14:00, de Luni pana Joi, vor ajunge in ziua urmatoare.

Cu Mixul FunCakes pentru Blat Fără Gluten poți crea ușor cea mai bună bază pentru tortul tău. Cu această mixtură de patiserie ușor de preparat, poți realiza prăjituri pufoase, înalte și uniforme, de calitate de cofetar. Adaugă doar ouă și apă la amestec, iar dacă dorești, coaja rasă de lămâie sau o pastă de aromă FunCakes. Veți coace un blat frumos plat și gustos, pe care apoi îl puteți decora în orice fel doriți.
Mix pentru Pandișpan/Sponge Cake - 500 g - Funccakes

Mix pentru Pandișpan/Sponge Cake - 500 g - Funccakes

29.00 Lei

Cu această mixtură de copt, poți realiza ușor un blat de prăjitură fără gluten minunat de ușor, perfect pentru multe prăjituri.
Adaugă doar ouă și apă pentru a coace un blat perfect uniform și pufoas. Blatul are deja un gust delicios de vanilie, dar poți adăuga puțină coajă de lămâie sau un arome dacă dorești să îmbunătățești gustul.
Cu această mixtură de blat de prăjituri poți face prăjituri delicioase de calitate de cofetar.
Depozitați la temperatura camerei într-un loc uscat, fără a expune la schimbări de temperatură și surse de căldură.
Conținut: 500 g.
Mixurile fără gluten FunCakes sunt produse într-o unitate fără gluten. FunCakes poate garanta că mixurile conțin mai puțin de 20 mg / 20 ppm gluten per kg. Majoritatea persoanelor cu boala celiacă sau sensibilitate la gluten nu vor avea simptome cu această cantitate redusă. Prin urmare, oricine urmează o dietă strict fără gluten poate savura mixurile de copt sigure de la FunCakes.

Preparare: Încălziți cuptorul la 175°C (cuptor cu convectie 165°C). Ingredientele trebuie să fie la temperatura camerei. Pentru un tort cu Ø20 cm, amestecați 250 g de mix, 230 g de ouă (4½ bucăți) și 20 ml de apă într-un bol. Amestecați la viteză mare timp de 8-10 minute. Apoi amestecați la viteză mică timp de încă 2-3 minute. Turnați aluatul într-o formă de copt unsă (umpleți 1/2 până la 2/3 din capacitate). Așezați tortul în cuptor și coaceți timp de 35-40 de minute. Nu deschideți cuptorul în timpul coacerii! Tortul este gata atunci când simțiți că este elastic la atingere. Scoateți imediat tortul după coacere și lăsați-l să se răcească pe un grătar de prăjituri.

Ingrediente: zahăr, făină de orez, amidon (porumb, cartofi), lapte praf (dezmărginit), amidon (orez), agent de afânare: E450, E500, emulsifiant: E475, E471, sare, îngroșător: E412, colorant: E160a.

Pentru alergeni, consultați ingredientele scrise cu caractere aldine.

Poate conține urme de: ou, soia.

Acest produs este: certificat Halal, fără gluten.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu exista recenzii pana acum.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: