Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Cauti cele mai interesante elemente decorative pentru torturile si prajiturile tale? Ai ajuns unde trebuie pentru ca te asteptam cu perlute si decor din zahar, obtinute din ingrediente naturale si cu un aspect perfect, astfel incat sa poti da deserturilor tale aspectul mult visat. Cu ajutorul elementelor decorative de foarte buna calitate, vei obtine deserturi care arata impecabil si seamana perfect cu cele din reviste. Atat perlutele cat si elementele decorative din zahar pot orna perfect torturile si prajiturile. In momentul in care prepari prajituri pentru un candy bar si ai nevoi de elemente comune care sa lege totul intr-o poveste, perlutele de zahar sunt cea mai buna alegere. Vor fi acolo discrete dar totusi vizibile, pentru a da uniformitate intregului candy bar si pentru a integra prajiturile tale in decorul general. Pentru petrecerile tamatice poti folosi elemente de decor din zahar care au o tema comuna, astfel incat, indiferent ce tip de desert prepari, toate sa faca parte din tema. Un mare avantaj oferit de aceste produse decorative este faptul ca pe langa aspect, au si o aroma speciala si de cele mai multe ori dau o nota crocanta tuturor deserturilor, facandu-le si mai atragatoare.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: