Imagine Comestibila " Printesa Sofia1 " - Anyta Cooking
Cod produs: 195206
TIP PRINTARE
Pentru comenzile plasate pana in ora 14:00, de Luni pana Joi, predăm curierului și pleacă de la noi în aceeași zi.
Dimensiuni pentru foaia comestibila (vafa/pasta de zahar) pe care se printeaza: 21cm x 29.7cm – format A4
Pretul este pentru 1 vafa/pasta de zahar!
Dimensiuni vafa pe care se printeaza: 21cm x 29.7cm – format A4
Pretul este pentru 1 vafa/pasta de zahar!
Vafa din centru ( rotund ) are diametrul de 20 cm
Din cauza ecranelor diferite folosite, anumite nuante sau saturatii ale culorilor pot sa sufere modificari minore.
Produs comestibil
Printat pe vafa comestibila
Ingrediente vafa:
-amidon din cartofi
-ulei de masline
-apa
Ingrediente coloranti alimentari:
-apa
-propilen-glicol
-glicerina
-acid citric
-E133 (albastru)
-E102 si E122 (galben)
-E122 (rosu)
-E151, E110 si E104 (negru)
Se recomanda aplicarea vafei pe suprafete netede si cat mai drepte si, de asemenea, in loc de frisca, se recomanda acoperirea tortului (acolo unde vine vafa) cu pasta de zahar sau glazura de ciocolata.
Pe suprafata prajiturii sau a tortului se aplica un strat subtire de gel neutru iar vafa se va pune ulterior, cu grija (acest produs este foarte fragil). Gelul este bine sa fie rece (sa fie tinut la frigider pana fix inainte de folosire).
Peste vafa se toarna, de asemenea, un strat subtire de gel neutru (vafa trebuie sa fie prinsa intre 2 straturi de gel neutru) si puteti folosi o pensula de silicon pentru a intinde mai usor gelul pe deasupra vafei.
Gelul va ajuta la protejarea vafei, a culorilor, ofera un aspect mult mai frumos si lucios vafei si o inmoaie fix cat trebuie.
Gelul se pastreaza in frigider iar vafele la loc racoros si mai ales fara lumina soarelui (pentru a preveni decolorarea accelerata) – o debara, un dulap, o camara, sunt locuri perfecte pentru stocarea vafelor pana la folosire.
Gelul neutru se poate achizitiona de pe site-ul nostru printr-o simpla cautare sub denumirea de Piping Gel sau Gel Rece
Recenzii (0)
Recenzii
Nu exista recenzii pana acum.