Grid star text-message

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Glicerina-130g-Fractal

Glicerina-130g-Fractal

Cod produs: 5999092902031

Stoc epuizat
18.00 Lei
Cand revine?

Pentru comenzile plasate pana in ora 14:00, de Luni pana Joi, predăm curierului și pleacă de la noi în aceeași zi.

Ai nevoie de ajutor? 0364 881 182
Glicerina-130g-Fractal

Glicerina-130g-Fractal

18.00 Lei

Glierina de la Fractal un substituit al zaharului, cu un continut mult mai scazut de calorii si dulceata cu pana la 60% mai scazuta. Insa cel mai important aspect este ca nu creste nivelul zaharului in sange si astfel nu apar cariile dentare.

Glicerina se poate adauga in orice aliment, in cantitatea dorita, fara alte restrictii.

Sfaturi pentru utilizare:

  • adauga cateva picaturi in pasta de zahar pe care ai desfacut-o de mai mult timp, se va framanta mai usor si va avea culorile intense.
  • se adauga in Royal icing, doar o lingurita de glicerina la 500g de Royal Icing (in momentul prepararii), va preveri intarirea foarte tare a glazurii.
  • se adauga la preparea blaturilor pentru a se pastra proaspat o perioada mai indelungata, 1 lingurita de glicerina la 100 de grame de faina,  
  • se poate adauga la prepararea painii si altor produse de panificatie pentru a ramane moale
  • ajuta la prevenirea cristalizarii zaharului in prepararea acadelelor si bomboanelor
  • desi glicerina E422 are denumirea chimica de alcool carbohidrat, nu contine alcool si este potrivit pentru vegetarieni, vegani și toate grupurile religioase
  • este deseori folosita ca inlocuitor pentru acizii grasi.

Cantitate: 130gr.

Ingrediente: E422

Recenzii (0)

Recenzii

Nu exista recenzii pana acum.

Produse vizualizate recent

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: