Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Emulsie Alună / HAZELNUT - 118ml - LorAnn

Emulsie Alună / HAZELNUT - 118ml - LorAnn

Cod produs: L0772

Stoc epuizat
25.00 Lei
Cand revine?

Pentru comenzile plasate pana in ora 14:00, de Luni pana Joi, vor ajunge in ziua urmatoare.

O alegere excelentă pentru toate prăjiturile, biscuiții, blaturile, dar și pentru umpluturi, cum ar fi glazura și deserturile

 

 
Emulsie Alună / HAZELNUT - 118ml - LorAnn

Emulsie Alună / HAZELNUT - 118ml - LorAnn

25.00 Lei
Emulsiile de panificație profesionale LorAnn se disting de extractele concentrate printr-un gust bogat, robust și de lungă durată. Emulsiile sunt în mod special potrivite pentru utilizare în medii mai extreme. Pot fi procesate la temperaturi ridicate. O alegere excelentă pentru toate prăjiturile, biscuiții, blaturile, dar și pentru umpluturi, cum ar fi glazura și deserturile.

Emulsia ALUNA t cu un gust extraordinar.

Emulsiile sunt alternative pe bază de apă, fără alcool, la extracte. În loc să folosească alcoolul, aroma este micro încapsulată în stabilizatori naturali și suspendată în apă. Incapsularea permite ca aroma să nu-și piardă integritatea atunci când este expusă la căldură mare.

Pentru copt folositi 1 lingurita emulsie=1 lingurita extract

Pentru produsele care nu necesita coacere cum ar fi glazurile sau interioarele, folositi mai putin decat in cazut produselor cu procesare termica.

Cantitate: approx. 110 ml
Fara gluten

Agitati bine inainte de folosire.

Solubil in apa

Ingrediente: apă, propilen glicol, colorant caramel, alcool, gumă de xantan, sirop de glucoza, zahar, melasa, aroma naturala si artificiala.

 

 

 

Recenzii (0)

Recenzii

Nu exista recenzii pana acum.

Produse vizualizate recent

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: