Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Cupla mare pentru 3 creme - Wilton

Cupla mare pentru 3 creme - Wilton

Cod produs: 02-0-0125

Stoc epuizat
28.00 Lei
Cand revine?
  • Producator: Wilton

Pentru comenzile plasate pana in ora 14:00, de Luni pana Joi, vor ajunge in ziua urmatoare.

Cupla mare pentru 3 creme - Wilton

Cupla mare pentru 3 creme - Wilton

28.00 Lei

Cu ajutorul cuplajului Wilton ColorSwirl Tri-Color Large, puteți realiza ușor un decor frumos cu două sau trei culori. Acest cuplaj vă permite să creați o spirală colorată frumoasă din cremă de unt cu doar o singură mișcare simplă de împingere.

Conectați și fixați cu inelul inclus. Cuplajul Wilton ColorSwirl Tri-Color Large îmbină trei saci de decorat, permițându-vă să decorați cu ușurință torturi, cupcakes și alte dulciuri în mai multe culori. De asemenea, puteți schimba vârfurile cu ușurință pentru diferite tehnici de decorare folosind aceleași culori de cremă. Cuplajul include trei piese de cuplaj care se îmbină în sacii de decorat. Inelul fixează vârful de decorare în timpul folosirii.

Acest cuplaj funcționează cu următoarele vârfuri Wilton: 1M, 2D, 6B, 4B, Set de vârfuri de decorat Extra Large (1M, 2D, 2A) (vândute separat). Se recomandă utilizarea acestui cuplaj în combinație cu sacii de decorat descărtabil Wilton de 40 cm.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu exista recenzii pana acum.

Produse vizualizate recent

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: