Fondantul sau pasta de zahar Pastry Colour este ideala pentru acoperirea torturilor. Manipularea, frământarea și întinderea sa sunt foarte confortabile, oferind un finisaj subtil și o textură de înaltă calitate,nu crapa, fiind dintre cei mai importanți factori pentru un rezultat de calitate.
Mod de utilizare:
Framantati pasta de zahar pana este ideala , apoi produsul este gata de utilizare, în designul de tort și produse de patiserie.
Ingrediente:
Zahăr, glucoză, grăsimi vegetale (ulei de palmier în proporții variabile), stabilizator (E420), apă, agent de îngroșare (gumă de xantan), conservant (E202), acidifiant (acid citric), aromă și colorant E131; E102 (*).
ATENȚIE: Acești coloranți pot avea efecte negative asupra activității și atenției copiilor.
Alergeni: Fără gluten, Certificat Kosher și Halal.
Temperatura optimă: 18 - 25 °C; Umiditate relativă maximă: 40 - 50%. Depozitați într-un loc uscat și răcoros, protejat de lumină.
Origine: Fabricat în UE.