Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Glazură flexibila , culoare si aroma de Cireasa - 3 kg - Steensma

Glazură flexibila , culoare si aroma de Cireasa - 3 kg - Steensma

Cod produs: SouplesseCireasa

In stoc ( doar 3 bucati ramase )
135.00 Lei

Pentru comenzile plasate pana in ora 14:00, de Luni pana Joi, vor ajunge in ziua urmatoare.

Glazură flexibila , culoare si aroma de Cireasa - 3 kg - Steensma

Glazură flexibila , culoare si aroma de Cireasa - 3 kg - Steensma

135.00 Lei

Aceasta forma profesionala cu modele unice pentru ciocolata de la Porto Formas sunt compuse din trei părți și cu ajutorul acestora puteți crea extrem de simplu și usor trufe, bomboane și diverse forme din ciocolata.
Pur și simplu umpleți forma de bază cu ciocolată topită până la linia de umplere, introduceți părțile flexibile în fiecare cavitate și apăsați ușor piesa superioară în jos, determinând ciocolata să umple perfect forma matriței. După refrigerare, ciocolata iese ușor din forma cu o strălucire intensă și o formă perfectă. Cu aceste forme din silicon puteti prepara jeleuri, ciocolata si cuburi de gheata.
Se spala inainte de prima utilizare cu apa calduta si se usuca cu atentie. Aceste forme nu se utilizeaza in cuptor sau cuptor cu microude. Rezista la temperaturi cuprinse intre -10° si 50° C.
Pe masura ce utilizati matrita, extragerea bomboanelor va fi din ce in ce mai usor de realizat.
Daca utilizati ciocolata compound/surogat aceasta se poate turna imediat dupa ce a fost topita. Ciocolata veritabila, cea care contine unt de cacao necesita temperare in prealabil.
Dimensiuni: 
Forma: 

Recenzii (0)

Recenzii

Nu exista recenzii pana acum.

Te-ar mai putea interesa

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: