Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Decupator - Formă de note muzicale - Patchwork

Decupator - Formă de note muzicale - Patchwork

Cod produs: PWNOTES

Stoc epuizat
51.00 Lei
Cand revine?

Pentru comenzile plasate pana in ora 14:00, de Luni pana Joi, vor ajunge in ziua urmatoare.

Decupator - Formă de note muzicale - Patchwork

Decupator - Formă de note muzicale - Patchwork

51.00 Lei
Acest set de decupatoare conține zece note muzicale și o cheie muzicală cu dimensiuni diferite. notele muzicale cu dimenziuni mai mari pot fi așezate pe tort în poziție verticală. Notele muzicale cu dimnensiuni mai mici pot fi așezate într-un mod aleatoriu pe tort sau brioșe.
Acest set de decupatoare de la Patchwork are un nivel de tăiere mai scăzut. Acestea pot fi utilizate pentru decorațiuni pe care le-ați tăiat din pasta de zahăr subțire sau pentru a apăsa figurile într-un tort acoperit.

Cum se utilizează:
Cu acest decupator de la Patchwork folosiți fondantul FunCakes Rolled cu pudră de tylo sau fondantul de la Wilton. Puneți mai întâi niște zahăr praf pe placa de lucru. Frământați bine fondantul și rulați-l subțire, fără să-l ridicați de pe placa de lucru. Asigurați-vă că fondantul este sigur pe placa de lucru. Apăsați bine decupatorul de la Patchwork în fondant. Îndepărtați cu atenție fondantul rămas. Lăsați fondantul să se intareasca timp de 10 minute si apoi scoateți-l cu grija.

Dimensiune: aprox. 10 cm inaltime.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu exista recenzii pana acum.

Produse vizualizate recent

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: