Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Decor Glazură de Ciocolată – CAPSUNA – 1kg – Anyta Cooking

- 20%

Decor Glazură de Ciocolată – CAPSUNA – 1kg – Anyta Cooking

Cod produs: DG2507

Stoc epuizat
70.00 Lei
87.00 Lei
Cand revine?
  • Producator: Anyta Cooking

Pentru comenzile plasate pana in ora 14:00, de Luni pana Joi, predăm curierului și pleacă de la noi în aceeași zi.

Ai nevoie de ajutor? 0364 881 182
Glazura Anyta Cooking, este o glazura PREMIUM cu gust de ciocolată , multifuncțională și foarte ușor de utilizat. Instrucțiuni de utilizare: Pentru a folosi produsul, încălzește-l la o temperatură cuprinsă între 32 și 35 de grade Celsius, fie în cuptorul cu microunde, fie la bain-marie. Amestecă din când în când și aplică-l apoi pe diverse aplicații în forme variate, precum mousse-uri, torturi, prăjituri, eclere, figurine decorative, cakesicles, ganache și altele.
Decor Glazură de Ciocolată – CAPSUNA – 1kg – Anyta Cooking

Decor Glazură de Ciocolată – CAPSUNA – 1kg – Anyta Cooking

87.00 Lei
70.00 Lei
Glazura Anyta Cooking, este o glazura PREMIUM cu gust de ciocolată , multifuncțională și foarte ușor de utilizat. Instrucțiuni de utilizare: Pentru a folosi produsul, încălzește-l la o temperatură cuprinsă între 32 și 35 de grade Celsius, fie în cuptorul cu microunde, fie la bain-marie. Amestecă din când în când și aplică-l apoi pe diverse aplicații în forme variate, precum mousse-uri, torturi, prăjituri, eclere, figurine decorative, cakesicles, ganache și altele.A se păstra într-un loc uscat și răcoros.Galeata de 1 kg

Recenzii (0)

Recenzii

Nu exista recenzii pana acum.

Te-ar mai putea interesa
Produse vizualizate recent

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: