Tort Pavlova

Cremsnit American
28 iulie 2018
Alba ca zapada/ Lamaita
23 iulie 2018
Toate

Tort Pavlova



Ingrediente:

-6 albusuri de ou (temperatura camerei)
-1 varf cutit de sare. 
-3 lingurite de almidon 
-350 gr zahar pudra.
-2 linguri suc de lamaie 
-350 ml smantana pentru frisca
-1 lingurita esenta de vanilie
-fructe la alegere.

Mod de preparare :

Pe o hartie de copt punti fundul unei tavi detasabile si de jur imprejur conturati forma rotunda cu ajutorul unui creon.Diametrul tavii este de 26 cm.

Puneti in bolul mixerului albusurile si praful de sare. Bateti pana obtineti o spuma. Adaugati zaharul pudra si continuati sa mixati pana obtineti o bezea. Adaugati cele 3 lingurite de amidon si sucul de lamaie.

Incorporati ingredientele cu ajutorul unei spatule. Turnati bezeaua in interiorul cercului conturat si ii dati forma rotunda,in mijloc faceti o mica adancitura.

Dati bezeaua la cuptorul preancalzit la 100 de grande timp de 2 ore jumate ,dupa care o lasati sa se raceasca complet.

Bateti smantana pentru frisca,o puneti in centru bezelei si decorati cu fructe,eu am fácut un sirop de zahar si am uns fructele(pentru luciu). Daca va place reteta mea nu uitati sa distribuiti, cu drag va salut, Anyta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *