Tort Ferrero Rocher si Nutella fara coacere

Mucenici moldovenesti cu nuca
26 februarie 2019
Cheesecake Kinder Bueno Cremos
15 februarie 2019
Toate

Tort Ferrero Rocher si Nutella fara coacere



Aces tort ciocolatos ( Ferrero Rocher ) + Nutella , sigur o sa va placa foarte mult ! Este perfect pentru ocazii mai speciale , zile de nastere , mai ales ca se prepara rapid , usor si este fara coacere !

Blat:

-250 gr biscuiti simpli
-120 gr unt
-1 lingura cacao
-1 lingura zahar

Mousse :

-12 bomboane ferrero
-300 gr nutella
-400 ml smantana pentru grisca
-15 gr gelatina
-250 ml lapte

Ganache:

-300 gr ciocolata cu plapte
-250 ml smantana pentru frisca
-40 gr unt.

Decor:

-Ganache ce a ramas
-100 ml smantana pentru frisca
-bomboane ferrero
-spray auriu.

Mod de preparare blat:

Incepem prin a zdrobi biscuiti,eu voi folosi un aparat, voi daca nu aveti ii puteti baga intr-o punga si ii zdrobiti cu ajutorul unui sucitor.

Cernem praful de cacao peste biscuiti,adaugam zaharul,untul topit in cuptorul cu microunde si omogenizam.

Tava mea este 26 cm,turnam biscuiti in tava si nivelam bine cu ajutorul unui pahar.

Dam tava la frigider timp in care pregatim mousse-ul.

Mod de preparare mousse:

Incepem prin a pune gelatina la hidratat,punem peste gelatina apa rece cat sa o acopere si o lasa asa timp de 10 minute.

Taiem bomboanele ferrero bucatele si le rezervam.

Nutella o vom incalzi putin in cuptorul cu microunde,peste ea turnam laptele caldut si omogenizam cu ajutorul unui tel.

Smantana pentru frisca o batem si incepem sa o incorporam in compozitia de nutella,aici trebuie sa avem rabdare,cu miscari usoare de sus in jos.

Stoarcem gelatina de apa si o dizolva in cuptorul cu microunde pentru aproximativ 15 secunde si o adaugam peste mousse.

Adaugam si bomboanele ferrero peste mousse si omogenizam.

Turnam compozitia peste blatul de biscuiti si cu ajutorul unei spatule impratim bucatile de ferrero in tava pentru a nu ramane toate in acelasi loc.

Dam tava la frigider pentru aproximativ 5 ore.

Mod de preparare Ganache:

Peste ciocolata rupta bucatele turnam smantana pentru frisca si o topim in cuptorul cu microunde ,la final adaugam untul si omogenizam bine.

Cand ciocolata ajunge la temperatura camerei scoatem tava din frigider si turnam jumatate din ea peste tort iar cealalta o acoperim cu folie alimentara si o dam la frigider pentru 3 ore impreuna cu tortul.

Dupa ce au trecu cele 3 ore scoatem ciocolata din frigider ,turnam peste ea 100 ml de smantana pentru frisca si mixam.

Am decorat tortul cu duza numarul 2D din setul meu cu 38 de duze Anyta Cooking,il gasiti pe site la mine anytacooking.ro.

Pentru a da o nota mai eleganta bomboanelor am folosit spray auriu comestibil,acest spray dar si alte nuante le puteti achizitiona de la mine.

Va multumesc ca ati fost alaturi de mine ,spre din suflet sa incercati aceasta reteta si sa va placa,va doresc toate cele bune,cu drag,Anyta!! 😗 😗
 
 
PRODUSE FOLOSITE SI RECOMANDATE DE MINE:

Set Profesional 38 duze pentru ornat si decorat👉 https://goo.gl/CkJ5uP

Set Complet Duze Rusesti 👉https://goo.gl/ngHaUB

Platou Rotativ Torturi👉 https://goo.gl/VuFBNx

Coloranti Alimentari, Fondant,Etc.👉 https://goo.gl/oYaV5R

 

✔ YouTube AICI 👉 https://goo.gl/s5BJv7 

✔MA GASESTI SI PE FACEBOOK AICI 👉 https://www.facebook.com/anytacooking/

✔ TE INVIT SI IN GRUPUL NOSTRU DE PE FACEBOOK ( unde zilnic lumea posteaza retele facute acasa ,suntem PESTE 410.000 de membri activi ) 👉 https://www.facebook.com/groups/ReteteCulinareImpreuna/

10 Comments

  1. mariamariuka calin spune:

    Super vreu să o incerc si eu multumesc pentru retetă!

  2. Mocanu Veronica spune:

    Multumesc pentru reteta ,este super !

  3. Borșan Livia spune:

    Super bine arata minunat
    Mulțumesc frumos pentru rețetă

  4. Angela miron spune:

    Forte frumos si buon e usor de facut

  5. Barabula Varvara spune:

    arata minunat,multumim pentru reteta

  6. Mihaela Mihai spune:

    Mulțumesc pentru reteta, un tort super!

  7. Super tort, cu prima ocazie il voi pregati.

  8. Burlan Filofteia spune:

    Voi încerca tortul

  9. SLAVITA LIKAC spune:

    TOTUL E MINUNAT SI CAND FCI TU PARE ASA DE FRUMOS SI USOR DAR MERITA INCERCAT ,TE PUP ,RETETELE SANT MINUNATE .

  10. SLAVITA LUKAC spune:

    TOTUL E MINUNAT SI CAND FCI TU PARE ASA DE FRUMOS SI USOR DAR MERITA INCERCAT ,TE PUP ,RETETELE SANT MINUNATE .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *