Reteta Gogosi Pufoase

Covrigi cu mac si susan
6 mai 2019
Toate

Reteta gogosi pufoase




Ingrediente pentru gogoși pufoase: 

- O cană de lapte (250 ml)

- 25 g drojdie proaspătă

- o lingură si jumatate de ulei

- un pliculet zahăr vanilat

- 2 galbenusuri 

- 420 g faină. 

MOD DE PREPARARE: 

Se încălzește puțin laptele, se pune drojdia, galbenusurile ,uleiul și zahărul vanilat, adăugăm treptat faină și frământăm (aluatul trebuie să fie neted și elastic) .Lasam aluatul 1 ora la dospit. După ce a trecut o oră, intindem aluatul cu sucitorul, (aluatul sa aibe grosimea de 1 cm) si  se taie aluatul cu paharul infainat.Se lasă la dospit 30 min la loc cald acoperit cu un material textil ușor. După 30 min se prajesc în baie de ulei pe fiecare parte până se rumenesc frumos.

Pozele si reteta apartin doamnei Dana Valery  , ea a  postat reteta pe grupul nostru Retete Culinare Impreuna-Anyta Cooking si a fost preluata cu acordul ei . Multumim frumos pentru aceasta reteta minunata !

PRODUSE RECOMANDATE DE MINE:

Set Profesional 38 duze pentru ornat si decorat👉 https://goo.gl/CkJ5uP

Set Complet Duze Rusesti 👉https://goo.gl/ngHaUB

Platou Rotativ Torturi👉 https://goo.gl/VuFBNx

Coloranti Alimentari, Fondant,Etc.👉 https://goo.gl/oYaV5R

 

✔ YouTube AICI 👉 https://goo.gl/s5BJv7 

✔MA GASESTI SI PE FACEBOOK AICI 👉 https://www.facebook.com/anytacooking/

✔ TE INVIT SI IN GRUPUL NOSTRU DE PE FACEBOOK ( unde zilnic lumea posteaza retele facute acasa ,suntem PESTE 410.000 de membri activi ) 👉 https://www.facebook.com/groups/ReteteCulinareImpreuna/

 

 

 

3 Comments

  1. Ionel Popa spune:

    Foarte arătoase gogoșile, o rețetă la îndemână, pentru începători în ale bucătăriei..

  2. Giogan Virgil spune:

    Este ceva de care pasionații de bucătărie – patiserie – cofetărie au nevoie !

  3. Popa spune:

    Buna seara! As dori o carte de bucate cu toate aceste retete minunate! Multumesc, din suflet! Loredana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *