Paine calda, crocanta si rapida

Rulada cu crema de mascarpone si lamaie
20 aprilie 2018
Crochetas cremoase de pui
18 aprilie 2018
Toate

Paine calda, crocanta si rapida



Ingrediente:

- 250 ml apa calduta

- 15 gr ulei

- 20 gr drojdie proaspata

- 500 grame faina 000 (de fuerza, daca locuiti in Spania)

- 1 lingurita zahar

- 2 linguri sare

- 1 punga pentru copt


Mod de preparare:

Eu am framantat cu robotul de bucatarie.
Modul de preparare e foarte foarte simplu.

Puneti apa calduta in bolul robotului, drojdia, faina, uleiul, sarea si zaharul, toate odata si framantati 5 minute.

Scoateti aluatul, ii dati o forma rotunda, faceti 3 taieturi deasupra aluatului apoi presarati cu faina.

Ungeti punga pentru copt cu putin ulei, bagati aluatul in ea si asezati painea in tava de la cuptor, cuptorul sa fie rece, exact cand bagati aluatul in cuptor puneti la 180 de grade, timp de 50 min.

Poate vi se pare rar, dar asa e reteta, incercati-o nu o sa va para rau. Aluatul dospeste in cuptor!
 
Va pup pe toti, cu drag, Anyta!
 
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *