Crochetas cremoase de pui

Paine calda, crocanta si rapida
19 aprilie 2018
Gomboti cu prune
17 aprilie 2018
Toate

Crochetas cremoase de pui



Ingrediente:

- 150 gr piept de pui fiert si taiat foarte marunt (poate fi si jambon)
- 2 oua fierte si taiate foarte marunt
- 50 gr ulei
- 100 gr unt
- 30 gr ceapa taiata foarte marunt
- 170 gr faina alba
- 800 ml lapte de la temperatura camerei
- 1 varf cutit piper
- 1 varf cutit nucsoara
- sare dupa gust

Mod de preparare:

Intr-o cratita puneti uleiul, untul, ceapa si o caliti.

Cand ceapa e calita puneti faina si lasati la foc mediu pentru aproximativ 3 minute, amestecand incontinuu.
 
Odata trecute cele trei minute, adaugati laptele, amestecati incontinuu la foc mediu pana se ingroasa, intre timp condimentati cu piper, nucsoara si sare dupa gust.
 
Cand compozitia sa ingrosat adaugati pieptul de pui, ouale taiate marunt si amestecati bine.
 
Puneti compozitia la frigider pentru aproximativ 8 ore.
 
Formati crochetele cum vedeti in poza atasata, le treceti prin ou apoi prin pesmet. Cand terminati mai repetati inca odata prin ou si pesmet, asa vom evita ruperea lor.
 
Frigeti crochetele in ulei incins, cantitatea uleiului sa fie generoasa.
 
Daca aveti intrebari, o puteti face fara retineri.
 
Va pupacesc! Cu drag, Anyta!

2 Comments

  1. Tania spune:

    Arata fantastic! Astazi le voi incerca! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *