Crema ganache de ciocolata

Pui cu sos alb de smantana si cus cus
3 martie 2018
Prajitura Krantz cu nuci
24 noiembrie 2017
Toate

Crema ganache de ciocolata



Ingrediente:

- 450 ml smantana pentru frisca

- 450 gr ciocolata 50 %cacao

- 120 gr zahar

- 120 gr unt

- Separat de cele 450 ml de smantana mai aveti nevoie de inca 200 ml smantana pentru frisca

Mod de preparare:

Intr-o oala puneti smantana pentru frisca, cand da in clocot adaugati zaharul si ciocolata, trageti oala de pe foc, amestecati incontinuu pana se topeste, apoi adaugati si untul, amestecati energic.
 
Lasati crema la frigider peste noapte sau cel putin 3 ore.
 
Odata trecut acest timp turnati smantana pentru frisca peste ciocolata si mixati.
 
Facand toate acestea o sa aveti o crema super delicioasa.
 
Salvati aceasta reteta, sigur o sa aveti nevoie de ea.
Cu drag, Anyta! 
 

✔ PRODUSELE MELE:

➡Set Profesional 38 duze pentru ornat si decorat👉 https://goo.gl/CkJ5uP

➡Set Complet Duze Rusesti 👉https://goo.gl/ngHaUB

✔ YouTube AICI 👉 https://goo.gl/s5BJv7 

✔MA GASESTI SI PE FACEBOOK AICI 👉 https://www.facebook.com/anytacooking/

✔ TE INVIT SI IN GRUPUL NOSTRU DE PE FACEBOOK ( unde zilnic lumea posteaza retele facute acasa ,suntem mai multi de 300.000 de membrii ) 👉 https://goo.gl/zS2M2B

5 Comments

  1. roxana spune:

    Buna ziua,aveti vreo reteta de ganache de ciocolata alba,va rog?

  2. Mariana spune:

    Mulțumesc frumos pentru rețetă!

  3. Rodica spune:

    Care portie de smantana pt frisca se pune la fiert? A doua zi peste amestecul de ciocolata, frisc, zahar, unt se pune cealalta smantana si se mixeaza.

  4. Vali spune:

    Super retete ami ace

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *