Crema de zahar ars

Blat pufos de cacao
9 iunie 2018
Tort egiptean
3 iunie 2018
Toate

Crema de zahar ars



Ingrediente:

- 1 l. lapte

- 8 oua

- 7 linguri zahar

- 5 linguri zahar pt caramelizat

- 2 plicuri zahar vanilat


Mod de preparare:

Eu caramelizez zahărul il dau de jur împrejurul oalei (am folosit o tava de cozonac)

Incalzesc laptele.

Bat foarte bine ouăle cu zahărul si zahărul vanilat .

După pun laptele mai bat compozitia 2 minute dupa o pun in tava cu zahărul caramelizat .

Am pus tava intr-o tava cu apa calda si se da la cuptor pt aproximativ o oră la 165 de grade.

O las la rece aproximativ 2 ore dupa o rastorn pe tava.

Sa vedem cine face crema de zahar ars? Va pupa cu drag, Anyta! 

1 Comment

  1. Maria spune:

    Foarte bune rețete Anyta felicitări pentru tot ceea ce faci ai.mare talent !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *