Crema caramel cu frisca

Pasca cu branza dulce si smantana, fara aluat
3 aprilie 2018
Cornulete fragede cu rahat, de post
15 martie 2018
Toate

Crema caramel cu frisca



Ingrediente:

- 200 g zahar

- 200 ml smantana pentru frisca

- 100 g unt

- 150 ml smantana pentru frisca, care se adauga in crema caramel cand e rece si se mixeaza

Mod de preparare:

Zaharul se caramelizeaza.
Se da deoparte si se toarna 200 ml frisca lichida (aveti griija sa nu va ardeti cu aburi).
Punem din nou pe foc si amestecam continuu pana se topeste caramelul.
Cand compozitia incepe sa se ingroase adaugam untul, amestecand continuu.

Lasa-ti crema caramel sa se raceasca de tot.
Turnati smantana pentru frisca peste ea si mixati.

Sper sa va fie de folos aceasta reteta, este ideala pentru torturi si prajituri!
 
Cu drag, Anyta
PRODUSE FOLOSITE SI RECOMANDATE DE MINE:

Set Profesional 38 duze pentru ornat si decorat👉 https://goo.gl/CkJ5uP

Set Complet Duze Rusesti 👉https://goo.gl/ngHaUB

Platou Rotativ Torturi👉 https://goo.gl/VuFBNx

Coloranti Alimentari, Fondant,Etc.👉 https://goo.gl/oYaV5R

 

✔ YouTube AICI 👉 https://goo.gl/s5BJv7 

✔MA GASESTI SI PE FACEBOOK AICI 👉 https://www.facebook.com/anytacooking/

✔ TE INVIT SI IN GRUPUL NOSTRU DE PE FACEBOOK ( unde zilnic lumea posteaza retele facute acasa ,suntem PESTE 410.000 de membri activi ) 👉 https://www.facebook.com/groups/ReteteCulinareImpreuna/

5 Comments

  1. Felicia spune:

    Da pare interesant am sa o incerc eu as Mai,adauga 1-2linguri de lamaie sau apa sa nu fie zaharul amar

  2. Elena spune:

    Esti o doamna eccezionale, am facut si fac prajituri.😙 cu retetele tale, sunt minunate, nu am dat gres cu nICI una. ..si mie imi Place mult sa fac dulciuri, …o adevarata pasiune. . Iti doresc multa sanatate si toate cele bune. pupici 😙 😙 😙

  3. Lina Radu spune:

    Mulțumesc.toate rețetele tale sunt minunate

  4. Alina spune:

    Ești o adevărată doamnă, mulțumesc frumos pentru sfaturi 😘eu le și pun in practica.. ador să fac torturi și prăjituri 😘

  5. Mihaela Baroană spune:

    Multumesc,toate retetele sunt ok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *