Cheesecake OREO fara coacere

crema de bezea elevetiana cu unt
Crema de bezea elvetiana cu unt
15 martie 2019
Mucenici moldovenesti cu nuca
26 februarie 2019
Toate

Cheesecake OREO fara coacere



Acest Cheesecake cu biscuiti OREO este super delicios si foarte usor de pregatit fiindca nu are multe ingrediente si este fara coacere !
 
Blat :
-250 gr biscuiti oreo
-50 gr unt. Ganache 
-150 gr ciocolata cu lapte
-100 ml smantana pentru frisca
 
Crema:
-600 ml smantana pentru frisca
-450 gr crema de branza philadelphia
-200 gr zahar -200 gr biscuiti oreo
-16 gr gelatina.
 
Crema ganache pentru a glazura si decora.
-150 gr ciocolata cu lapte
-150 gr smantana pentru frisca
-30 gr unt.
 
Decor:
-biscuitii oreo
-200 ml smantana pentru frisca.
 
Mod de preparare blat:
Zdrobim biscuiti cat de fin putem. Punem peste ei untul topit ,omogenizam si turnam compozitia intr-o tava de silicon cu diametrul de 25 cm,nivelam bine si dam la rece ,timp in care ne ocupam de ganache. Punem smantana pentru frisca peste ciocolata rupta bucatele si o topim in cuprtorul cu microunde,cand cand ciocolata ajunge la temperatura camerei o turnam peste blatul de biscuiti si dam tava din nou la frigider,timp in care ne ocupam de crema.
 
Punem peste gelatina apa rece cat sa o acopere si o lasam la hidratat timp de 10 minute. Punem in bolul mixerului crema de branza,zaharul si incepem sa mixam,adaugam smantana pentru frisca si cand vedem ca crema este semi-batuta ne oprim. Stoarcem gelatina de apa si o dizolvam in cuptorul cu microunde pentru aproximativ 15 secunde. Adaugam gelatina peste crema si omogenizam. Rupem biscuitii bucatele si omogenizam crema. Turnam crema in tava si o dam la frigider pentru aproximativ 2 -3 ore.
 
Mode de preparare crema ganache pentru glazura si decor:
Peste ciocolata rupta bucatele punem smantana pentru frisca si o topim in cuptorul cu microunde ,la final omogenizam bine. Jumatate din ciocolata o turnam peste tort si decorma frumos si pe margini,celalta jumatate o dam la frigider pentru 2 ore. Cand cele doua ore au trecut scoatem ciocolata de la frigider si turnam peste ea 200 ml de smantana pentru frisca si mixam.
 
Pentru decor am folosit duza numarul 55050 din setul meu de duze,acesta il puteti achizitiona de pe siteul meu anytacooking.ro. Sper sa va placa reteta mea,pana la urmatoare va doresc toate cele bune,pupici!!
 
 
 
 
PRODUSE FOLOSITE SI RECOMANDATE DE MINE:

Set Profesional 38 duze pentru ornat si decorat👉 https://goo.gl/CkJ5uP

Set Complet Duze Rusesti 👉https://goo.gl/ngHaUB

Platou Rotativ Torturi👉 https://goo.gl/VuFBNx

Coloranti Alimentari, Fondant,Etc.👉 https://goo.gl/oYaV5R

 

✔ YouTube AICI 👉 https://goo.gl/s5BJv7 

✔MA GASESTI SI PE FACEBOOK AICI 👉 https://www.facebook.com/anytacooking/

✔ TE INVIT SI IN GRUPUL NOSTRU DE PE FACEBOOK ( unde zilnic lumea posteaza retele facute acasa ,suntem PESTE 410.000 de membri activi ) 👉 https://www.facebook.com/groups/ReteteCulinareImpreuna/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *