Cheesecake Kinder Bueno Cremos

Tort Ferrero Rocher si Nutella fara coacere
22 februarie 2019
PRAJITURA KINDER FELIE DE LAPTE
10 februarie 2019
Toate

Cheesecake Kinder Bueno



Cheesecake kinder bueno,super cremos si irezistibil de bun!!

Ingrediente pentru blat:

-200 gr biscuiti simplii
-100 gr unt cu 82% grasime
-10 gr cacao.

Crema:

-250 gr de ciocolata kinder
-500 ml crema de branza philadelphia
-400 ml smantana pentru frisca
-8 batoane de napolitane cu ciocolata kinder
-100 gr zahar pudra
,1 lingurita de esenta de vanilie.

Glazura:

-150 ml smantana pentru frisca
-150 gr de ciocolata cu lapte
-30 gr de unt.

Pentru decor:

-120 ml de smantana pentru frisca
-30 gr zahar pudra
-4 batoane de napolitane cu ciocolata
-bombonele de ciocolata trei culori.
-50 gr de ciocolata neagra topita.

Mod de preparare blat:

Incepem prin a zdrobi biscuiti,eu am folositi un aparat ,voi daca nu aveti ii puteti baga intr-o punca si ii zdrobiti cu ajutorul unui sucitor.

Adaugam cacaua peste biscuiti si untul pe care l-am topit in cuptorul cu microunde si omogenizam bine.

Am folosit o tava detasabila din silicon cu diametrul de 25 cm,aceasta tava o veti putea cumpara de la mine la de la inceputul lunii aprilie 2019.

Turnam compozitia in forma iar cu ajutorul unui pahar nivelam bine si dam tava la frigider timp in care ne ocupam de crema.

Mod de preparare crema:

Incepem prin a taia batoanele de napolitane dupa care le rezervam.

Cuicolata kinder o topim in cuptorul cu microunde si o lasam sa ajunga la temperatura camerei.

Punem crema de branza in bolul mizerului ,cernem zaharul pudra peste ea,adaugam esenta de vanile si mixam pana se incorporeaza ingredientele.

Adaugam smantana pentru frisca peste crema,avem grija sa nu depasim timpul de mixare,cand adaugam ciocolata crema nu trebuie sa fie prea tare.

Adaugam ciocolata si omogenizam.

Adaugam batoanele de napolotana si le incorporam cu ajutorul unei spatule.

Turnam crema peste blat si niveleam bine.

Dam tortul la frigider pentru 30 de minute timp in care pregatim glazura.

Mod de preparare glazura:

Peste ciocolata rupta bucatele turnam smantana pentru frisca si o topum in cuptorul cu microunde,la final adaugam untul si omogenizam.

Dupa ce glazura a ajuns la temperatura camerei ,glazuram tortul si il lasam din nou la frigider timp de 1 ora.

Pentru decor am folosit duza numarul 2D din setul meu de duze Anyta Cooking, il puteti gasi pe siteul meu anytacooking.ro.

Am decorat tortul cu frisca.

Mai avem nevoie de putina ciocolata neagara topita pentru trage acele linii decorative,bombonele de ciocolata si bineanteles kinder bueno pentru a decora.

Sper sa va placa reteta mea,daca aveti intrebari ma gasiti pe pagina mea de facebook Anyta Cooking,pana la urmatoarea reteta va doresc toate cele bune ,pa pa. 😗 😗

PRODUSE FOLOSITE SI RECOMANDATE DE MINE:

Set Profesional 38 duze pentru ornat si decorat👉 https://goo.gl/CkJ5uP

Set Complet Duze Rusesti 👉https://goo.gl/ngHaUB

Platou Rotativ Torturi👉 https://goo.gl/VuFBNx

Coloranti Alimentari, Fondant,Etc.👉 https://goo.gl/oYaV5R

 

✔ YouTube AICI 👉 https://goo.gl/s5BJv7 

✔MA GASESTI SI PE FACEBOOK AICI 👉 https://www.facebook.com/anytacooking/

✔ TE INVIT SI IN GRUPUL NOSTRU DE PE FACEBOOK ( unde zilnic lumea posteaza retele facute acasa ,suntem PESTE 410.000 de membri activi ) 👉 https://www.facebook.com/groups/ReteteCulinareImpreuna/

4 Comments

  1. ZEGREAN HAJNAL spune:

    Ca de fiecare data o adevarata capodopera , multumesc si chiar suntem incintate sa putem incerca o noua reteta de_ a ta

  2. Adriana Craciun spune:

    Buna,Anyta! Multumesc pt reteta!! O voi incerca cu siguranta! Am o intrebare.. Blatul de biscuiti cum ar trebui sa fie? Cand am facut tortul Ferrero Rocher, blatul a iesit mai tare, ca o bomboana…cum ar trebui sa fie? Multumesc!😘

  3. Lubița spune:

    Mmmm acum chiar voi sta cu gândul la această minunată prăjitură pentru că am probleme cu ingredientele!!🙄

  4. Mihaiela spune:

    Felicitari ,esti tare talentata. Multumim pentru tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *