Cheescake japonez cu fructe

Paella cu fructe de mare – reteta rapida
20 iunie 2018
Prăjitura cu nuca de cocos si cirese
14 iunie 2018
Toate

Cheescake japonez cu fructe



Blat:

- 8 oua

- 400 gr crema de brânză (Philadelphia)

- 400 mi lapte

- 160 gr zahăr

- 100 gr faina

- sucul de la 1 lămâie

- coaja de la 1 lămâie

Decor:

- 250 ml smantana pentru frisca 

- 130 gr zahăr

- 1 linguriță esența de vanilie

- coacaze, capsuni sau alte fructe


Mod de preparare blat:

Pentru inceput mixati crema de brânză, după care adăugați laptele si continuat să mixati.

Puneti peste amestec, galbenusurile, sucul de lămâie, coaja de lămâie și faina, amestecați cu o spatula.

Separat mixati abuzurile cu zahărul până obțineți o bezea.

Incorporati bezeaua in amestecul de brânză cu o spatula, încet încet.

Într-o formă căpătată cu hartie de copt (diametrul 26 cm) turnati compozitia si coaceti blatul la bain-marie în cuptor, timp de 1 ora, la 150 de grade, după care opriți cuptorul si lăsați să se răcească blatul înăuntru, apoi il scoateți pe o farfurie, cu grija!

Mod de preparare crema si asamblarea tortului:

Bateti smantana pentru frisca cu zahărul și esența de vanilie.

Ungeti blatul (rece) cu frisca peste tot.

Apoi pe margini puteti pune napolitane, posturi, kit-kat, ce doriti dvs si legați cu o panglică.

Deasupra puneti frisca rămasă si decorați după placul vostru.

Eu am uns fructele pentru luciu cu sirop de zahar.

Dacă aveți nelamuriri nu ezitați să mă întrebați, va pup pe toti, o zi buna! Cu drag, Anyta! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *