Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Rețetă glazură efect oglindă

Data:08-03-2017

Postat de Anyta Cooking

Rețeta de glazură efect oglindă o am de la un cofetar-patiser profesional. Dacă îți place și ție, dă te rog un share și mai departe. Mult spor!

Ingrediente

  • -75 g apă
  • -10 g gelatină
  • -150 g zahăr
  • -150 g glucoză lichidă
  • -150 g ciocolată albă
  • -150 g lapte condensat
  • -colorant alimentar la alegere

Mod de preparare

Puneți gelatina la hidratat în apă rece. Într-un vas puneți apa, zahărul și glucoza la fiert. Când incepe să fiarbă, trageți de pe foc și amestecați continuu până se dizolvă ingredientele. Adăugați ciocolata albă ruptă bucățele și amestecați până se topește în totalitate.

Scurgeți gelatina și adăugați-o peste compoziție, apoi amestecați energic. Lăsați să se răcească până ajunge la temperatura camerei. Adăugați laptele condensat și colorantul, eu recomand tip gel. Amestecați bine. Glazura trebuie să aibă 30 de grade și tortul să fie congelat. Dupa ce glazurați tortul, vă recomand să îl lăsați la temperatura camerei, pentru aproximativ 3 ore.

Aveți mai jos rețeta video, să vă fie de folos!

 

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: