Blat pufos de vanilie

Tort cifra cu crema de macarpone si ciocolata alba
11 mai 2018
Tort cifra cu crema ganache si blat de cacao
9 mai 2018
Toate

Blat pufos de vanilie



Ingrediente:

- 10 oua

- 10 linguri de zahar

- 9 linguri faina

- 1 praf de sare

- 1 praf de copt

- 1 lingura esenta de vanilie

- 2 linguri ulei


Mod de preparare:

Bateti albusurule cu praful de sare si zaharul pana devin o spuma lucioasa.

Adaugati galbenusurile, esenta de vanilie si le incorporati cu o spatula.

Adaugati faina impreuna cu praful de copt, iar la final adaugati si uleiul.

Intr-o tava cu diametrul 26 cm turnati compozitia si o dati la 150 de grade timp de 50 de minute. Nu deschideti cuptorul deloc.

Odata trecute cele 50 de minute, inchideti cuptorul si lasati blatul acolo pana se raceste.

Va doresc spor la treaba, Anyta

9 Comments

  1. Ilioiu Melania Anelisa spune:

    Te urmăresc cu drag !!! Ești minunata 😚

  2. bodanar estera spune:

    Foarte bun si io lam facut e super multumesc pentru retetele tale minunate

  3. Zaharia Viorica spune:

    Esti Intr-adevar minunata! Multumesc pentru tot ce postezi. Multe din retete le-am facut si sint foarte bune. Felicitari!

  4. Mihaela spune:

    Ai niște Rețete minunate. Bune, bune, dar ingrasa😂😂👍👍

  5. Augustina spune:

    Retete super am făcut amandine și au ieșit super gustoase! Am folosit duzele rusești. Mulțumesc pentru rețete! Mult succes în continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *