Blat pufos de cacao

Tort padurea neagra
11 iunie 2018
Crema de zahar ars
9 iunie 2018
Toate

Blat pufos de cacao



Ingrediente:

- 10 oua

- 10 linguri de zahar

- 8 linguri faina

- 1 praf de sare

- 1 praf de copt

- 1 lingura esenta de vanilie

- 2 linguri ulei

- 2 linguri cacao


Mod de preparare:

Bateti albusurule cu praful de sare si zaharul pana devin o spuma lucioasa.

Adaugati galbenusurile, esenta de vanilie si le incorporati cu o spatula.

Adaugati faina impreuna cu praful de copt si praful de cacao iar la final adaugati si uleiul.

Intr-o tava cu diametrul 26 cm turanati compozitia si o dati la 150 de grade timp de 50 de minute. Nu deschideti cuptorul deloc.

Odata trecute cele 50 de minute, inchideti cuptorul si lasati blatul acolo pana se raceste.

Va doresc spor la treaba, Anyta 

10 Comments

  1. HAJNAL ZEGREAN spune:

    Multumesc mult pentru duzele pt ornat si…pt inca multe retete delicioase .

  2. Iulica spune:

    Abia astept comanda, mai am de asteptat insa.

  3. Toma Tantica spune:

    Recomand acest blat ,mi-a iesit perfect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *